With your fingers you can touch meh.

Idag har varit en trevlig dag, Efter skolan fikade jag med en av mina döttrar! Det var trevligt, vi snackade om lite olika saker. Kul att träffa henne eftersom att vi glidit ifrån lite! Men men... Sedan fick jag hem och började arbeta lite med en So uppg, Sedan messa Becka och jag gick ut och träffade henne och Viveca! Dom satt och delade med sig av sommar som lät ganska kul.. medans jag kände att jag hade slösat bort min på att sitta inne... Men aja.. Hoppas att det blir en bättre sommar i år.. Är ju mer en vinter människa.


arg.


Glad


Vad har jag gjort i helgen? ~ Bilder.

Jo, Hade tänkt att göra ett fint inlägg om hur kul jag hade i helgen och vad jag hade gjort. Men tyvärr känner jag inte för det längre. Så ni får lite bilder.

Ego, HejHej.

Var med henne!



Slutade sådär xD.. (NoQuestions)



Träffade sedan den där prylen!



Sen den där.

Nu kan jag inte beskriva läget mer än detta


Heido?


AMAIGAWD.

OMGOMGOMG. Här e tröjan btw ... Saknar mina hårförlägningar :c <3...



ser övernaturligt fet ut <333

OCH SEN TITTA VAD JAG FICK AV MIN MAMMA ALLTSÅ JAG DÖÖÖR..... FYFAN
JAG BLIR SÅ LYCKLIG NÄR JAG SER SÅNT HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRR....



DET VAR BEBIS SVAMPAR I DEN STORA SVAMPEN!

HUR FAN SMAKAR LÖK!?

Alltså det går inte att beskriva.. Det smakar liksom lök!...
Denna dagen har varit kul med sol! Bara det att jag kom hem efter att ha känt ett visst obehag hela dagen.. Fick kalla kårår längst ryggen så fort jag tänkte på det ;___; Jag har trott att min kropp har varit vriden åt olika håll.. och ja.. Men nu när jag kom hem märkte jag vad det var... det är väldigt personligt och pinsamt men.. MIN FUCKING TRÖJA SATT BACK OCH FRAM.. XDDDD.. Well well..!

Nu har jag räknat matte, 15 uppgifter! Alltså A,b,c och d i varje tal! Alltså har jag räknat 4 x 15 = 60tal! Så duktig jag känner mig! Nu ska jag faktisktskstsktsktskt (skt är fult men kul att säga) LOLOLOL. Nej men jag ska skriva lite på mitt So arbete om San Andrea's fault! Som ja.. "Det är en spricka" HOHOOH... Nej köpte en ful t-shirt för 500 kr! Den var fett värd... Och thihi you know what turtle's? TIME FOR... ANAL. Nej men alltså vafan..
Juste man brukar ju säga "för tusan också" AHHAHA då kan man ju skriva "för 1000san också" Det kom jag på!

Och jag är jätte imponerad att jag har skrivit ett glatt och pos(i/e)tift blogg in lägg till er mina babe's <3

IHIHIHI <333333333333333333333 Lägger upp en bild på tröjan sedan imorgon kanske ! POZPOZ.

VA SÖÖÖÖÖÖÖT <3

Time for the real pic?=!JGB JKHSFBG ..= Apa penis.?

<3 Jag älskar er!

 


Jag gillar inte rubriker.

Sitter nu i skolan och ska skriva en uppsats som jag sedan ska redovisa : DDD.. Feet kewl.. Nawt.. c: Men aja.. Men överlever! Skriver om eeh San Andrea's fault. Det är en spricka som går igenom calefornien eller hur der nu stavas.. Den är ful (:



I hela mitt liv har jag väntat på någon som liknade dig


..


If dying is your way out
Then count me in <3



Pluuuugiiiisishsishsihsihs.,

Sitter i datasal ETT... ( 1 ) ... Och ska typ skriva ett fördjupnings arbete om Saint Andrews fault... Eh det är typ en spricka som går igenom någonting.. Och jag hör Rebeckas musik igenom mina hörlurar.... kommwe väl antagligen bara vara inne på facebook och sedan typ jobba lite hemma .. HMMMM.. Robin vill gästblogga.. Men han får inte och jag kan inte stava.. :ccccc Men jag vill inte ha någe turk kladd på min blogg... Nej jag skojja jag älskar ju turkar ;D.. AHEM. Well wellwleelwllelellwle... nej det är bara det att han har lovat en massa andra och det skulle kännas sosme cheating....kfjskdfnksjdnfkjsd .. DICK RAMLADE AHAHHAHA


What are you trying to point out ;c


Haaalllooo

Idag träffade jag Rebecka, det var trevligt! Träffade also några från hennes släckt! Tyckte om dom, De var jätta trevliga även fast jag inte förstod va dom sa (: ... Nu ska jah kanske sova :D


Jahaa

Nej men chill, bråka lite hemma, mamma blir ledsen, pappa skriker. Life is nice ;DD!!! Har börjat äta typ någon cp grej som gör så att man inte blir hungrig NICNIENCINE xD.. Fett god/äcklig s mne tes,, slänger in några cam bilden nu.. ska dra till rebecka.


Trololo


bhgvhvb

ghuvbghv pöiuviuviuv

Nej mamma jag knarkar inte.

Kom hem från ridningen, fett skum stämmning hemma.. Sen går jag in i köket och ska fixa lite bubbelvatten, då kommer mamma fram med några piller som legat i mitt rum. Vilka då var Rinexin, Rinexin är ett läkemedel mot förkyldning! Så började vi diskutera om att hon är jätte orolig för mig och att hon inte ville att jag skulle ta en massa saker. Men det gör jag ju tyvärr inte så.. Sedan började vi typ gå igenom "allt". Ni som känner mig väl vet vad ämnet allt innehåller. Hon fattar så klart ingenting utan tror att man kan lösa allt med en rask promenad i solskenet. SÅ KLART DET FUNKAR! Jag ger upp hoppet nu och det känns inte heller bra att lägga allt på mamma, vill inte att hon ska ligga och dö i ångest attacker på nätterna. Mår också skit av att jag är så fittig mot en vän som gör nästan allt för mig och vill att jag ska må bra, känns jätte bra.
På ridningen red jag Händel.. Det gick ok för att vara första gången. Blev sedan hämtade av Ebba's mamma. I bilen satt Ebba och Ylvali och snackade om vilka gymnasier de ville in på,  dom snackade om typ södra latin, Globala och sådant med typ minst 300 som intagnings.. Fett kul att dom ska få komma in vart dom vill.. Medans jag ska få gå iv eller något.. vilken jävla skola skulle vilja ta in mig med mina äckliga betyg.
Jag tror verkligen att jag klarar av så mycket mer än jag gör, för sanning är den att jag inte klarar av ett skit.. Ska jag behöva göra läxor i 30min börjar jag gnälla över det.. Och nu när jag har förståt att jag skulle kämpat mer är allt försent.. fyfan va sorglig jag är. Är skit besviken.. och undrar verkligen hur det kunde blivit såhär.. kanske lathet.. andra grejer. Vet inte.. allt är bara helt förstört.. har inte längre någon ork att gå i skolan.. vet redan att allt är helt fuck't. Försöker sorgligt nog försöka se lite hopp i det hela, det går dock inge bra. WhineWhine, Förlåt men usch behövde skriva av mig. Finns så mycket mer men det är tyvärr privat mina kåta albatrosser <3 Svälj sorgen!



Vill börja om :c


Ella tänker efter.

Hoppa från ett huuesss, jaaoo.
Jag vet inte, men tänk om man ångrar sig i luften.
Man sträcker ut händerna för att ta emot men istället spärcker benen i armarna upp huden när man slår i marken, sedan  ligger man där nere och tänker fan.



Sen blöder man
Sen dör man.


!!!!!

HÄR SPENDERAR VI INGEN HÖGRE KOSTNAD FÖR ÄPPELMOS.

 

Ojojoj, Egoego klockan 7.


orkar inte blogg...aaaa

För nej...vet att ni mina älskade skit äckelfiskar är beroende av min blogg kärlek till er.. MEN TYVÄR................ Inte idag.. Gammel farmor är trött...


Bild på Louise <3

Orly?


Jag och Rebecka.


Ska aldrig laga mat igen..

Hade sönder en stekspade och ett glas, dessutom trodde min mamma att det började brinna eftersom att det hade luktat bränt i hela porten, hon tyckte att det lukta så mycket att man kunde ringt brandkårisen... ÅH.


Oj vilken babe <3

Niiiiiiiiice.

 

Är hemma och är sjuk (Y) HOEAAHOEHAOEA. Men jo jag tänkte bara säga hej och att jag mår ok. Fast ne

Fast rebecka var här och åt upp mina pannkakor.. XD


..

Not again, ÅÅÅH VARFÖR SKA DET HÄNDA NÄR MAN MINST ANAR DET... FUCKING EN SÅDAN LITEN PRYL SOM UTLÖSTE DET FUCKING PANIK ÅNGEST, Fxa 2 nya grejer till min hemliga börk ;D



ÅH BABY, FINT JAG RITAR!? ELLER HUR.

Cp

Hej nu har jag kommit hem, tänkte att jag skulle dela med mig av det.
Började bråka med pappa det första jag gjorde men aja, life goes on doesn't it? ( No )
Men heheaoheoaheo.. Jo idag har jag mått .. inga kommentarer ^^ Blev lite gladare nu i slutet.. Men humöret kommer  väl gå ner som vanligt... C: Förkylning med depp är ju typ jätte awesome !!!!!!! <3


Jag vrider mig på nålar.

Förlåt för mitt senaste blogg inlägg, vet inte riktigt. Mår lite bättre iaf men har inte riktigt kunna smälta en grej. Ahem har drömt helt fuckade drömmar hela natten och somnade halv 6.

Är sjuk, Nyser, hostar har låg feber med.. Men så klart ska mamma tvinga mig till skolan! Hade tänkt att jag skulle gå på No:n ... Känns som att det ända jag kommer göra är att sitta och stirra ut genom fönstret och lyssna på musik som jag alltid gör när jag mår lite cp.

Tänkte att jag skulle ladda ner wolfguest... heahehoae.. Man är en varg ( MAN FÅR VÄLJA FÄRG SJÄLV <33 ) Heaoheo... Vargen ska skaffa sig en "mate" och sedan skaffa ungar och uppfostra dom.. Hehe.. Bara för att vargar är ett av mina favvo djur! ( Bläckfisk, Varg, Ugla, Reptiler )

Hare så kul!


Igår.?

Well haha, Igår var en riktig fucked up kväll.. Som jag sa redan från början.. Fast egentligen var det ganska kul! Fick se några nya ansikten, och några gamla och saknade! Jag kom dit med min Dotter. Alltså till Johanna.. Så började vi dricka lite läsk! Och ja... NI FATTAR!? Men hahah sen gick allting för långt... Och när det jag oroat mig och försökt att förbereda mig för hände kunde jag inte kunde inte göra något. Jag bara låg där helt jävla cp.. Min kropp var fångad i vågor och jag kunde inte göra ett skit.. Jag kände mig verkligen hopplös.. patetisk.. Jag kände mig rent ut sagt som ingenting.. Som att jag inte fanns... Liksom jag kan inte beskriva men jag kände mig inte speciel, ingenting.. Kände mig äcklig.. Som att jag inte var en person.. Bara ett tidsfördriv för dom som är något.. Något som dom har för att kunna lyckas och känna att någon bryr sig.. Det är väl antagligen så.. Det är för mina kompisar jag bryr mig om allt.. Skulle jag inte ha dom, ja.. Jag vet inte hur det skulle vara.. Svart kanske. Förlåt om ni inte fattar vad jag skriver, försöker typ få mig själv att fatta en grej som ni skulle tycka var idiotisk. Men jag tror att det är förtidigt att säga hejdå redan nu.


Hade aldrig känt mig så hel i hela mitt liv, sjukt.


Plommon hatt!!

Jag och Rebecka ska köpa runda hattar till Emmaboda >:D!


.

Ŷ̷̗͚̳̙̖̪̟̜̝̬̲͍̤͍̺̹͚̘̊̈͂͊͌̚Ơ̧͍̖̩̹͖̪̖͇͔̆ͥ͑̓̔̃̏̅̊̋ͤ̔̄̔ͬ̒͛̾̚͘͡͡ͅȖ̽̾ͬ̀̾ͯ̚͏̷͖̣̝̫͎̟ ̢̡͕̟̝̪̗̯̦̱̋̐̏̾ͬͪ͑̈́̐ͨͧ̽̇̓̋C̢̳͚͖͕̰͎̜͙͖͙͚̮̓̍̆̏̏͗́͊̐͐ͬ̋̾ͥ̄ͫ̇͡Ą̸̷̜̳̼̭̝͓̤̤̗̮̳͐ͥ͐̍ͫͣ̂ͫ͋̆̃͟͝ͅṈ̪̟̘̤̤̱̦͖͑̽̊͌̓ͯ͆͋̚̕͝͡͠N̵̨͉̪͈̤̝̦̟̭̲͔̯͉̳͖͕̺͍̏ͮ̒͗̉͑̈̍͗ͫ̆͌́̔ͭͅO̶̟̣͓̫͔̿̋̅̉̽̓͂͆̐ͯ̆ͦ̓ͮ͆̉̚͠T͖͇̤͉͎̣̠͎̼͉̗̅̔̾̉̏̈́͛ͫ͜͟͝ ̸̧ͫ͆̀ͧͤͫ̐͒ͦ̚̚͡͝͏̩̳̮͇̲͕͍̳͈̭̪̩̱̰̞͔͉̳͇E̷̢̡ͫͤ͌̎͑͑̅̐ͣ̈ͪ͜S̴̵͕̦͇͉̞̫̫̩̩̱͇̱͚̤̎ͨ͑ͬ͊͒ͤ̈̓̐́̚ͅC̸̶̬̱̙̫͖̮ͭ̒ͭͯ̏ͩ͛A̴̱̰̲̗̽ͧ͌̍͋͗̏͑ͮͮ͗ͩ͜͡P̅̊Eͭͣ

Pears.

Önskar att den tröjan var grön... :C! Men idag var jag på bra humör sen fick det ner.
Åt sedan för mycket.. folk trodde jag hade ätit kartong.. hah nej..då, eh.

Keep the masses deluded With fabricated dreams.

Hejsan nu har jag ätit middag och bajs, det var kul (eh) ..
Igår sov jag hos Rebecka, det var trevligt.. Vi träffade Rikard och Linus.. Sedan åkte vi och träffade mitt lyckopiller...och hans kompis Josefin, tror jag att det var! Hon var snäll men flummig as HEELL.. Vilket är bra tror jag ^^. Men nu sitter jag och väntar på Rebecka vi ska antagligen sitta och titta på avatar och inte göra något... Hej.


bajs.H

SOVER ÖVER HOS BECKA.


Hmmmmnngngngn? ( Fail postat )

hej äckel! HAH.
Nej men idaghar jag vaknat... Hmmm.. jo men  det brukar man göra.. Nu ska jag pröva något som heter soup på burk... typ kelda grej vette fan... hoppas att den var god.. skriver hur den smakade efter bilden : DD
Annars hade jag inte planerat in något idag..



OKEJ DET VAR SOUP IN A CUP...

EH

Ska iväg och träffa Elin nu! Btw litar inte på någon längre, detta har gått för långt :c

RSS 2.0